Για να μην Ξεχνιομαστε....αναδημοσιευση απο HellenicRevenge"Όταν οι Έλληνες μαθητές και φοιτητές παίζουμε βιντεοπαιχνίδια, βλέπουμε τηλεόραση, πηγαίνουμε για καφέ, για μπόουλινγκ και για κινηματογράφο και γενικά κάνουμε ο,τι επιβάλλει ο δυτικός τρόπος ζωής υπάρχουν κάποιοι άλλοι έφηβοι που προσπαθούν να μας κλέψουν αυτό που μας ανήκει.

Την ιστορία μας.


Τυχαία μπήκα πρίν λίγες μέρες σε ένα βίντεo στο you tube στο οποίο νέοι από την FYROVardaska( άλλαξε ξαφνικά το 1944!!!! σε FYROM) συνεχίζουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα και αυτοαποκαλούνται ...!!ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!


Ποιός Έλληνας μπορεί να είναι αδιάφορος στο θέμα της 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ?


Ποιός ξένος μπορεί να μην πιστεύει στην 
Ελληνικότητα της Μακεδονίας?


Το θέμα με την πρώτη ματιά φαίνεται πραγματικά γελοίο. 
Ένα "δείγμα" πληθυσμού που δεν υπήρχε καν στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου προσπαθεί να νομιμοποιηθεί χρησιμοποιώντας την ιστορία μας. 
Ακόμα και οι πολιτικοί της Fyrov παραδέχτηκαν δημοσίως ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Μακεδονία.


ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

Ο πρώτος Πρωθυπουργός της Fyrov, Kiro Gligorov, παραδέχτηκε στις 13 Ιουνίου 1992 ότι οι κάτοικοι της χώρας του είναι Σλάβοι που ήρθαν στην Μακεδονία τον 6ο αιώνα μΧ. και δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο(356πΧ-323πΧ) και τους αρχαίους Μακεδόνες.


Ο πρώην πρωθυπουργός της Fyrov, Λούπτσο Γκεοργκέφσκυ στις 14 Ιουλίου 2006 ζήτησε και έλαβε Βουλγαρική υπηκοότητα και ταυτότητα λέγοντας ότι είναι Βούλγαρος!!!


Ο Ντένκο Μαλέφσκι, πρώην υπουργός εξωτερικών της Fyrov είπε χαρακτηριστικά :


H ιδέα ότι ο Μέγας Αλέξανδρος μας ανήκει ήταν στο μυαλό κάποιων περιθωριακών ομάδων μόνο και ήταν ασήμαντη τα πρώτα χρόνια της ανεξαρτησίας μας.
Όμως τα παλιά Βαλκανικά έθνη έχουν μάθει να νομιμοποιούνται μέσω της ιστορίας. Στα Βαλκάνια για να σε αναγνωρίσουν σαν κράτος πρέπει να έχεις ιστορία 3000 χρόνων.

Αφού μας υποχρεώσατε να εφεύρουμε μια ιστορία, την ευφηύραμε".!!!


Είναι όμως όντως γελοίο να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους?
Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.


Οι Σκοπιανοί χτίζουν πλατείες , αεροδρόμια, μουσεία, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, αγάλματα με το όνομα Μακεδονία και Μέγας Αλέξανδρος. Κάνουν εκδηλώσεις, συναυλίες, αλλάζουν τα βιβλία τους, τις εφημερίδες τους, κάνουν πλύση εγκεφάλου στους νέους.


Οι ηλικιωμένοι ξέρουν την αλήθεια αλλά οι νέοι όχι.


Πιστεύουν αυτό που τους έχουν πεί.


Υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα υπάρχει σαν κράτος τα τελευταία 100 χρόνια, ότι τους καταπιέζουμε και ότι είμαστε ρατσιστές.


Μιλούν με τα πιο απίστευτα λόγια για την χώρα μας, δεν αναγνωρίζουν την συμβολή της Ελλάδας στην επιστήμη και στην τέχνη, αμφισβητούν την αυθεντικότητα των μνημείων που υπάρχουν στα ελληνικά εδάφη (!!!).


Καίνε την Ελληνική Σημαία, διαστρεβλώνουν λόγια ιστορικών προσώπων της Ελλάδας, ονειρεύονται μια " Μεγάλη Μακεδονία " όπου θα ηγούνται αυτοί και θα έχουν τον έλεγχο των πραγματικών Μακεδονικών περιοχών, των δικών μας περιοχών!


Είναι περιττό να αναφέρουμε τις καθημερινές έντονες πολιτικές κινήσεις τους για την επίτευξη του στόχου τους. Οι κινήσεις τους είναι μεθοδικές και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ζήτημα από το μηδέν και να χρησιμοποιούν την ονομασία Μακεδονία ενώ δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν!


Το πιο τρομακτικό είναι ότι έχει γεννηθεί μια νέα συνείδηση που επιτάσσει στον λαό τους την αγωνιώδη και καθημερινή μάχη για την "ταυτότητά τους.


" Η προπαγάνδα είναι ασταμάτητη, μαζική και έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.


Την ίδια ώρα στην Ελλάδα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.


Κανένας δεν ασχολείται με το θέμα.


Οι νέοι κυριολεκτικά το αγνοούν, οι πολιτικοί δεν κάνουν καμία κίνηση για να σταματήσει η βεβήλωση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ.


Οι πολιτικοί μας θεωρούν πραγματική λύση την χρήση του ονόματος Άνω ή Νέα Μακεδονία από τα Σκόπια? 
Και να φανταστείτε ότι αυτοί δεν δέχονται αυτές τις προτάσεις 
και το κάνουμε εμείς!


Είναι δυνατόν να εμπλέκεται το όνομα της 
Μακεδονίας μας με έναν ξένο λαό?!?!?!


Όντας δισέγγονη δυο δημάρχων γειτονικών χωριών της Μακεδονίας μας που πολέμησαν το 1940 δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι Έλληνες έχουμε ξεχάσει το ηρωικό αίμα που κυλάει στις φλέβες μας.


Οι πολιτικοί, η τηλεόραση, οι εφημερίδες, τα blogs, τα σχολεία, όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση της αλήθειας.
Μπορεί τα προβλήματα της καθημερινότητας να μας κατακλύζουν αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραδώσουμε στα χέρια των "βαρβάρων" την ιστορία μας.

Χριστίνα, 20 χρονών, φοιτήτρια Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, κάτοικος Λαγκαδά Θεσσαλονίκης."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μιλα..μαρτυρησε τα ολα!!