Βοηθεια στον Μικρο Παυλο !!!!!



H ιστορία του 5χρονου Παύλου Κλεοβούλου ο οποίος από τα 2.5 του χρόνια δεν μπορεί να τραφεί από το στόμα, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Η οικογένειά του και η ομάδα στήριξής του, κάνουν αγώνα δρόμου για να συγκεντρωθεί το υπέρογκο ποσό που χρειάζεται για τη θεραπεία του. Για το σκοπό αυτό διοργανώνεται και στις 5 Ιουλίου ειδική εκδήλωση στο Γ' Δημοτικό Ιδαλίου.

Η ιστορία του

Ο Παύλος γεννήθηκε στις 31/05/2005 και είναι το μικρότερο από τα 4 παιδιά της οικογένειας Λάμπρου και Γιάννας Κλεοβούλου.

Ο Παύλος δεν μπορεί να τραφεί από το στόμα, γιατί από την ηλικία των 2.5 μηνών κάνει εμετούς (αναγωγές). Τα τελευταία 2.5 χρόνια, διατρέφεται αποκλειστικά μέσω γαστροστομίας με ειδική...
... υγρή τροφή.

Με τη βοήθεια και του Κράτους, παραπέμφθηκε σε νοσοκομεία της Αγγλίας για 1.5 χρόνο και εγχειρίστηκε 2 φορές για γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (Nissen’s fundoplication), χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.
Μέρος της τροφής συνεχίζει να επιστρέφει από τη γαστροστομία, έχει ναυτία και δεν μπορεί να καλύψει τις διατροφικές του ανάγκες.

Τον τελευταίο χρόνο, παίρνει επίσης ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, διότι υπάρχει υποψία ανοσοσυνδεδεμένου νοσήματος, τα οποία έχουν σοβαρές παρενέργειες που απειλούν τη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή, λόγω των φαρμάκων, πάσχει από οστεοπόρωση και έχουν μολυνθεί οι ιστοί γύρω από τη γαστροστομία. Η μόλυνση αυτή δεν ανταποκρίνεται στα αντιβιοτικά και κινδυνεύει η ζωή του από σηψαιμία.

Οι απόψεις των γιατρών και στην Κύπρο και στην Αγγλία διίστανται και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αιτιολογική διάγνωση.
Η ζωή του Παύλου απειλείται άμεσα και οι γονείς έχουν ήδη αποταθεί στο Boston Children’s Hospital το οποίο είναι διατεθειμένο να δεχτεί τον Παύλο για να γίνουν όλες οι εξετάσεις και να βρεθεί η αιτιολογική διάγνωση και η θεραπεία.

Η όλη διαδικασία για να σωθεί η ζωή του Παύλου προβλέπεται ότι θα κρατήσει περισσότερο από 1 χρόνο με συνεχή διαμονή του παιδιού εντός του νοσοκομείου.

Το Children’s Hospital της Βοστώνης θεωρείται το καλύτερο ιατρικό κέντρο για δύσκολες περιπτώσεις όπως είναι αυτή του Παύλου. Μοναδική ελπίδα ζωής για τον Παύλο είναι η άμεση μετάβασή του στη Βοστώνη. Δυστυχώς όμως η οικογένεια αλλά και το Κράτος δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο τεράστιο κόστος που προκύπτει.

Τo τρομακτικά υψηλό κόστος για την πραγματοποίηση των πιο πάνω, χωρίς τη δική μας βοήθεια, καθιστά αδύνατη την οποιαδήποτε κίνηση με στόχο τη σωτηρία του Παύλου.

Εκδήλωση αγάπης

H Ομάδα Στήριξης της Οικογένειας Κλεοβούλου, οργανώνει εκδήλωση αγάπης με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου, την Κυριακή 4 Ιουλίου από τις 19:30 το απόγευμα μέχρι τις 23:45.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για να μεταβεί ο μικρός Παύλος στη Βοστόνη για τη θεραπεία του.

Εισφορές μπορούν να γίνουν στους εξής λογαριασμούς


• ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: 0109-05-016607-00
• MARFIN ΛΑΪΚΗ: 055-31-023103
• ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 120-10-387278-00




Αναδημοσιευση απο ΠΕΝΤΑΠΟΑΣΤΑΓΜΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μιλα..μαρτυρησε τα ολα!!