H Μακεδονια δεν ξεπουλιεται.!!!!



 Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
 
 
Σε μια περίοδο οικονομικής λαίλαπας που χτυπάει κατάφορα ακόμα μια φορά τους εργαζόμενους, και αφού η κατοχική κυβέρνηση πέρασε τα προδοτικά νομοσχέδια για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, την αλλαγή του διοικητικού χάρτη της χώρας μέσω του σχεδίου ''Καλλικράτης'', και έβαλε την Ελλάδα στη μέγγενη του Δ.Ν.Τ έρχεται τώρα να διεκπεραιώσει τις τελευταίες εντολές των παγκόσμιων αφεντικών. Να ξεπουλήσει Εθνικά Εδάφη τους ξένους.

Αφού προηγήθηκε η επίσκεψη του Σουλτάνου Ερντογάν και οι συμφωνίες για το Αιγαίο, συνεχίζονται οι προκλήσεις στη Θράκη από πλευράς Τουρκίας και η αδιαφορία των υπευθύνων, εδώ και καιρό διεξάγονται συνομιλίες και για τη λύση του Σκοπιανού με την κατοχική κυβέρνηση να μην προβάλει την παραμικρή αντίσταση στα ζητήματα που θέτουν οι Γυφτοσκοπιανοί. Αυτές τις εντολές πήρε, αυτές εκτελεί...»»»


Κι ενώ οι δύο πλευρές φαίνεται να καταλήγουν στην προδοτική ονομασία ‘’Μακεδονία του Βαρδάρη’’ οι νεοκομιτατζήδες ετοιμάζονται για να περάσουν ξανά την προπαγάνδα τους με αφορμή πανηγύρια που διεξάγονται το καλοκαίρι σε δεκάδες χωριά της Μακεδονίας μας.

Θα τους αφήσουμε να περάσουν ξανά την προπαγάνδα τους;
Δεν τους αφήσαμε πρόπερσυ, δεν τους αφήσαμε πέρσυ, μα ούτε φέτος θα τους αφήσουμε σε ησυχία. Δεν περιμένουμε τίποτα από το σάπιο κράτος και τις υπηρεσίες του.

Εμείς θα είμαστε εκεί που πρέπει κάνοντας αυτό που πρέπει.
Αυτό που προστάζουν τα κόκκαλα των Μακεδονομάχων.




ΦΛΩΡΙΝΑ 2010 
Kυριακή 18 ΙΟΥΛΊΟΥ
12μμ 
Κεντρική Πλατεία
Μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μιλα..μαρτυρησε τα ολα!!