ΠΡΟΣΟΧΗ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ότι οι συνθήκες που δημιούργησαν στη  χώρα μας,  ο σημερινός  κατοχικός πρωθυπουργός, οι Αμερικανο-Ευρωπαίοι  "εταίροι"- "σύμμαχοι"  και  το "μακρύ χέρι της  Σιών" (Τραπεζοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες αξιολόγησης),είναι  απόλυτα εκρηκτικές  κανείς δεντο αμφισβητεί.Ούτε βεβαίως  μπορεί  να πεί  κάποιος ότι δεν βλέπει την κατάρρευση του πολιτικού  συστήματος έτσι  όπως τουλάχιστον εκφράζεται απο τα υφιστάμενα πολιτικά κόμματα.
Αυτό όμως που δεν  έχει αντιληφθεί ο συνομιλητής του Bob Chapman στο  πιό κάτω Video, είναι  ότι αυτός ο λαός ποτέ  δεν αγάπησε   κανέναν  αυτόκλητο "μεσσία"  όποια μουτσούνα και να φόραγε. 
Συνεπώς  αν οι Αμερικάνοι  μιλούν  για πραξικοπήματα και  "επαναστάσεις" και μάλιστα δίνουν και  ημερομηνίες (!) τότε  μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε   μιας και η ιστορία έχει αποδείξει ότι τέτοιου είδους "ανατροπές"  ήταν  πάντα  κατασκευασμένες απο την CIA  η οποία φυσικά ουδέποτε  νοιάστηκε για το καλό  του Ελληνικού λαού.
Αυτό που βλέπουμε εμείς, είναι προφανώς  αυτό που βλέπουν και τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", ότι δηλαδή  το  χαρτί  "Γιώργος Παπανδρέου" έχει πιάσει φωτιά και όπου νάναι θα έχει καεί  ολοσχερώς και γι΄αυτό βιάζονται να τον αντικαταστήσουν μέ κάποιο άλλο "χαρτί" απο την τράπουλα  που έχουν απλωμένη πάνω στο τραπέζι.
Αν μιλούν για ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κυβέρνησης μέχρι τις 20 του Σεπτέμβρη  και μάλιστα  μας πληροφορούν ότι η  Αμερικανική πρεσβεία  "κάθεται σε αναμένα κάρβουνα",τότε  σίγουρα  κάτι ετοιμάζουν  για να προλάβουν  μια ενδεχόμενη   λαϊκή εξέγερση η οποία  θα δημιουργήσει  πολιτικές ζυμώσεις  με υλικά που δεν θα είναι  στον έλεγχό τους.
Όπως θα δείτε στο Video , ανάμεσα στις ορθές διαπιστώσεις που κάνει ο Bob Chapman γύρω απο τους τραπεζίτες και το ΔΝΤ , πότε χρησιμοποιεί τη λέξη "πραξικόπημα", πότε τη λέξη "ανατροπή" και  στο τέλος τη λέξη "επανάσταση".Προσοχή λοιπόν διότι την λέξη "επανάσταση" είχαν χρησιμοποιήσει και οι  Απριλιανοί πραξικοπηματίες  χρησιμοποιώντας μάλιστα ως βασικό τους επιχείρημα τα χάλια του πολιτικού πολιτισμού   εκείνης της εποχής.
Ο Ελληνικός λαός  θα πρέπει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα  και εγρήγορση, διότι όπως φαίνεται το σχέδιο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" ήταν να αφήσει τον κροκόδειλο να μας  δαγκώσει και αφού είδε ότι δεν πεθαίνουμε εύκολα  θα στείλει  την "αρκούδα"  σαν μεσσία να μας αποτελειώσει.
 
 
 
 απο 
 
 
 
 
 
 
 

2 σχόλια:

  1. Φιλε μου εχουν πονεσει τα δαχτυλα μας ολονων να αναρτουμε παρομοια θεματα.Ομως τα προβατακια δεν βλεπω να ειναι ζωηρα...Παλι απ οτι βλεπω,θα βγει ο Τζεφρυ η ο Αντωνακης στο μπαλκονι,και θα πει το καταπληκτικο... "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ..".
    Εμεις βεβαια δεν πρεπει να τα παρατησουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπε : Πολυτεχνείο, Αντάρτικο, Περσικούς πολέμους και την σημερινή βλακεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μιλα..μαρτυρησε τα ολα!!